Happies: Amber Falcon

 Přátelé, kamarádi,

prosím, věnujte mi cca 80 vteřin Vašeho drahocenného času.
Žiju život jak nejlépe umím a plním si sny. Jedním z nich je udělat si vlastní počítačovou hru. Dnes se mi to díky skvělému kamarádovi Lukáš Perný podařilo. Po téměř 3 letech, kdy jsme po večerech a nocích vymýšleli, vyráběli, předělávali a ladili ... vychází naše první hra. The Happies: Amber Falcon.
Happíci jsou malí tvorečkové, co žijí šťastně a spokojeně na své planetě, dokud neudeří osud. Musí opustit svůj svět a hledat ve vesmíru nový domov. Pomozte jim jej najít. Ve hře hrajete za sourozence Ellie a Joeyho, létáte balónem, prozkoumáváte neznámou planetu, zkoumáte prastaré artefakty, sbíráte Enerbíky - unikátní světlušky, které produkují energii pro balón i vaši kosmickou loď a snažíte se přežít v cizím světě.
Hra cílí na příležitostné hráče a (menší) děti, ale věřím, že si ji užijí i dospěláci. Happies se snadno ovládá, neobsahuje násilí, sprostá slova, krev ani jiný závadný obsah. Hru v rámci testování hrály i čtyřleté děti a pokud můžeme soudit, královsky se u ní bavily. Nezbyl nám už čas, mentální energie ani rozpočet na dabing. Pokud bude hra úspěšná, je reálná šance, že vznikne později. Příběh je tedy jen textovou formou - jeho čtení dětem tak může být cesta jak s nimi strávit pár příjemných chvil.
Ponořte se do děje plného zvratů, zažijte dobrodružství, napětí a nová přátelství, vzestupy i pády.




Hru vydáváme na Steamu, jde tak hrát na PC s Windows (hra běží i na 7 let staré kancelářské sestavě, nepotřebujete nijak nadupaný počítač). Nad její výrobou jsme strávili nepočítaně (čtěte to jako tisíce) hodin a věnovali jí maximum toho, co jsme mohli, často na úkor rodiny, vlastního pohodlí, volnočasových aktivit nebo spánku. Do hry jsme během let investovali hodně přes 100.000.- za hudbu, zvuky, stříhání videí, online kampaně atd. Prosím, budeme moc vděční, když nás podpoříte koupí hry. Vaše peníze nepůjdou na další Lamborghini pro anonymní manažery, ale uděláte obrovskou radost dvěma větším klukům , co přetavili svůj dětský sen ve skutečnost. Cenovku jsme nastavili jak nejníže jsme mohli, něco málo přes 200.- Kč. První týden navíc pořídíte ještě se slevou 20%.




Moc děkujeme našim rodinám za veškerou podporu a za to, že to s námi, resp. bez nás, ty skoro tři roky vydrželi.
Níže je odkaz na obchod. Nebo jen zadejte do vyhledávače Happies Amber Falcon, určitě se ke hře dostanete 🙂
Za sdílení budu vděčný a šťastný. Žiju si svůj sen. Díky Vám.

Komentáře