Vývojářská soutěž

Server Velkej chytrák.cz, na kterém se schází v game makeru tvořící komunita freeware vývojářů vyhlásil letní vývojářskou soutěž. Úkolem je vytvořit hru logickou nebo hru jinou, ovšem s logickými prvky. Hru musíte napasovat na téma Kouzlo barev, vytvořit ji v gamemakeru a celková velikost v rar nebo zip archivu nesmí překročit 15MB.

Registrovat se je možné do 1. srpna včetně. Do 10.9.2009 je třeba hru dokončit a nahrát na vyhrazené ftp. Zkuste soutěžit taky.

Po úvodní "menší" roztržce nad pravidly (nikdy nejde nic hladce) zvažuji účast, spousta lidí mě celkem dost zklamala a hru můžu kdykoliv vydat mimo soutěž, přeci jen o ceny mi nejde.

Prozatím jsem pozastavil všechny současné projekty a zkouším přijít na nějakou nosnou myšlenku. Už jsem pohřbil 2 prototypy/návrhy. Na papíře to znělo skvěle, ve chvíli kdy jsem hru rozhýbal se jednalo o dokonale nezáživnou věc. Tak teď se rýsuje něco jiného, pravidla soutěže ale zakazují jakékoliv zveřejňování informací, takže pokud se koncept čistě náhodou osvědčí, přečtete si zde o něm nejdřív 11. září :)

Komentáře

Fiola píše…
To není tak uplně pravda. Jediný, co nesmíš zveřejnit jsou hratelné ukázky her, ale jakékoliv další informace, videa, screeny apod, jsou povoleny :).