Internet, škola, kolonie a Banane4joy

Včera ťukl na pokoj nový soused, ajťák jak řemen. Povedlo se mu těžko-říct-jak zajistit možnost připojení wifi. Kolikrát jsem psal všemožné problémy způsobené tím, že jsem jeden z mála, který je doma ještě stále offline. Páč na ubytovnu, kde bydlím, žádná společnost nechce zavést přípojku. Snad z obavy, že na "ubytovně" by jim lidi neplatili, či co. Cena? 183,- Kč měsíčně :) Oproti téměř devíti stovkám za mobilní připojení, který jednou jde a třikrát ne, je to luxus.

Do školy mám odevzdáno vše potřebné, takže mám teď týden, 10dní relativně volněji, než to zase vypukne (práci máme zadávanou v měsíčních cyklech). Čekám na dodání příběhu por kolonii. Ať jej můžu implementovat do hry, poté poladím zvuky a zejména hudbu. Pak už toho teoreticky moc nezbývá... uvidíme ^_^

Včera jsem si koupil kvůli vynikajícím Desciples II (doporučuji, božácká tahová strategie, v mnohem trumfující Heroes of Might and Magic) poslední SC()RE. Na DVD jsem nalezl vedle demoverze Machinaria (úžasné) i ve freehrách 4 krá*y od Banána. Takže Jakube - ještě jednou kongratz i k tomuto úspěchu.

Komentáře

Likandro píše…
Tak to zní fajn, že teď budeš mít zas chvíli čas.

Na Kolonie se moc těším.

Jinač k Disciples II, trochu mi tam vadí malé taktické možnosti v souboji. Figurky se prakticky nehýbou, mají jasně vytyčenou pozici - alespoň co si to pamatuju. Příběhově a graficky mě ale zaujaly víc než Heroes.
Petr Vojtěch píše…
Jop, taky mě potěšili 4krávy na DVD score :). Icewind DALE jako plná hra je pak lahoda :).

Jinak, je super že už máš připojení :).