Na týden klid...

Před chvílí jsem s vypětím sil odevzdal rešerše do školy... brněnský masakr motorovou pilou hadra :) Deathline byl dnes v 18.00. To bylo o fous. Tímto zdravím pár mých spolužáků, kteří občas zabrousí na tenhle blog.

Zatím ještě studuji, ale obávám se, že to nebude mít dlouhého trvání... pač to prostě nezvládám x_X. Mám to vždycky "tip ťop" a to říkám zcela otevřeně - zpracovávám, neučím se. Tudíž netuším jak to bude o zkouškovým (resp. vím, že o zkouškovým bude velmi krušno).

Chtěl jsem se teď zase týden věnovat hrám, namísto toho se budu kompjůtru vyhýbat jak jen to půjde, oči mám jak králík celý zarudlý - a to tak, že dost hodně. Pravý oko je jen krvavej flek, přes nco z něj teče jakýsi žlutohnědý cosi... asi zánět spojivek, či co... 3x denně kapu opthalmosepto...cosi a nějak to nezabírá :( Ivoušek mě objednala na oční, tak si tam budu muset skáknout.

...ty dvanáctky, čtrnáctky u kompu opravdu není dobrý nápad (teď nemluvím o pivu). Jenže zpracovávat a odevzdávat úkoly do školy musím a do práce chodit musím taky.

Krční páteř taktéž celkem protestuje... nechci vidět, co budu dělat ve 40. No takže tak... musím se dát během pár dnů do kupy, hruba měsíc zpět jsem přechodil virózu, to mi - hádám - taky nepřidalo, takže tak. Chuť tvořit je obrovská, jen je občas třeba dát si pauzu...


Ilustrační obrázek, vypadám zhruba stejně

Komentáře

Likandro píše…
Nezbývá než popřát brzké uzdravení...
Petr Vojtěch píše…
Přidávám se k Likimu.