Ano

Dnes slavíme s Ivuškou výročí. Jsme spolu už dva roky. "Oficiálně" jsme slavili už včera večer. Příjemný večer, společná večeře, tucet rudých růží, předání dárečků,... taková pěkná intimní oslava pro dva. Jenže, a to Ivuška vůbec netušila... to všechno byl jeden velký maskovací manévr. Dnes jsem Ivušku požádal o ruku :)

Vůbec to nečekala, oslavu jsme měli přeci už včera. Udělali jsem si piknik na dece u přehrady, na čerstvě sečené vonící louce, stranou od většiny návštěvníků... sluníčko svítilo, nechal jsem ji najíst, napít, večer ji čekala noční šichta na JIPce, netušil jsem, jak to chudinka přijme, tak abych ji neodrovnal :)

Nakonec to bylo překvapivě horší pro mě, nejistota jak to dopadne, nervy na pochodu, jak nenápadně vytáhnout z batohu prsten, jak to říct, aby to bylo dokonalý. Přeci jen nikdy jsem o ruku nežádal a předpokládám, že už ani žádat nebudu. Zoufale krásný a děsivý pocit, na kolenou, na rtech "Vezmeš si mě?"... no ještě teď mám z toho rozjařenou dušičku...

A odpověď? Ano, moc ráda.

Komentáře

Petr Vojtěch píše…
Mám z tebe strašnou radost a moc ti to přeju :). Ohromná gratulace ;).
Ricki píše…
Taky se přidávám ke gratulaci...Všechno nejlepší ve vašem společném soužití. .:)
Anonymní píše…
Tady Bullet catcher(nevím jak to udělat abych tam ěml nick... ale to je vedlejší)

Moc gratuluju, aspoň sis spravil náladu, nemám pravdu? ;)
Akhera píše…
To je tak krásné, moc ti gratuluju! :)
Ikkju píše…
Ha, to je krásný Pepi :), gratuluju! Já už to mám ani ne zapár, tuhle sobotu už jsem ofiko zakládajícícm členem zbrusu nového teamu, je to adrenalín uplně nejvíc x)

No a tebe teď čeká určení datumu, už jste řešili?
PepiCzech píše…
Děkuju vám všem :) Moc.

Ikkju: Už jsi pod čepcem (jakej je ekvivalent pro chlapa?) nebo tě to čeká teď tuhle sobotu? Bude svatební cesta? Kam? Budou fotky? Jinak tobě také vše nej, pokud tě teprve svatba čeká, vykroč tou pravou nohou, i když asi víš, do čeho jdeš, ne? ;)

Termín bychom viděli někdy na příští rok, konec léta, podzim. Nechceme úplně pařák a zimu taky ne. Mezitím bychom rádi vyřešili definitivně bydlení, který činí momentálně dost tragických necelých 14 čtverečních metrů. S potomstvem zatím uvidíme :)
Anonymní píše…
Dzarda
Jako ostatní, i já vám to přeju, ať to dlouho vydrží a moc se nehádáte :)
Likandro píše…
Já se také přidám ke gratulacím a přáním skvělého a krásného manželství plného samých krásných věcí a úspěchu.

A hlavně zůstaň takový jaký jsi, nebuď z toho zbytečně vážný, nebo tak něco - byla by to škoda.
Anonymní píše…
Martin93
Tak já také gratuluju a ať jste šťastní až do smrti :-)