Blogovací boom

V mém okolí se v poslední době nebývale rozrostl počet aktivních blogerů: Bedikk, Last, Drobet, Sorsy... všechny tyhle lidi spojuje tvorba her, grafika nebo oboje dohromady. Pravidelně píší, ukazují světu svoje dílka, nápady. Pravidelně tyhle nové blogy sjíždím, stejně jako deníčky Ikkju nebo Phoba, a bavím se u nich. Pořád je co číst, kdyby to tak chtělo vydržet i po prázdninách... uvidíme.

Trošku mi chybí, že nepíše třeba takový Likandro, který nejen že psát umí, ale je to pro mě člověk, který má pořád co říct, jeho myšlenky mají hlavu a patu a jeho názorů si velmi vážím.

Tím jen chci říct: kluci, pište, rád vás čtu :)

Komentáře

Ikkju píše…
Datlování je fajn, ale někdy mi to leze na mozek: tak trochu past je to, že třeba návštěvnost se zvedá s ohledem na počet článků a jenom nepřímo na počet her. Takže to možná působí tak, že radši datluju blog, místo abych ťukal kód; odezva je víceméně stejná, ale stojí to míň práce :).
Ale fakt je ten že blogy o géemku projíždím a čtu rád..
Likandro píše…
Jo, joo, jen pište, jen pište : ) Já si počtu rád.
Jinač kdyby sem náhodou mrkl Last, případně Ricky, tak některé jejich texty se mi zobrazují nějakou podivnou znakovou sadou - snad domečky atp.

Sám bych klidně psal, ale zatím jsem pořád nedokončil stránku, takže se to stále posouvá a odsouvá na neurčito - v podstatě chybí jen poštelovat patičku a umístění reklamy a nakreslit jeden/dva obrázky (jestli si pamatujete žábu nahoře, přemýšlel jsem že bych si to celé nakreslil ručně, stejně jako prozatimní obrázek co jsem dal dospod - tam bude podobný, ale jiný (je mi prostě hloupé so na vzhled blogu dát obrázek který byl na hrneček pro slečnu.))
Nicméně to už tu rozvádím OT o svojí stránce a to není dobré. Prostě jsem jen chtěl vysvětlil proč zatím nic moc nepíšu.
Ricki píše…
Likandro: Furt se ti zobrazuje? Já totiž ten font měnil z Webdings na Verdanu, takže jsem myslel, že teď už by to problémy nemělo dělat. Nicméně, pokud jo, tam mi tam napiš, třebas do posledního článku a já to ještě změnim.. :)
Ikkju píše…
ricki: článek řecko je pořád rozsypaný, ostatní už jsou ok
Petr Vojtěch píše…
Taky rád blogísky tadotý sqvadry lidí sjíždím :). Člověk se dozví spoustu věcí, občas se něoc přiučí, jindy pobaví .. snad to tak půjde dál :).
Drobet píše…
jé dík,taky te rád ctu =0)