Nestíhám (jako vždy)

Nestíhám. Práce na soutěžní hře Bzum! Velké letní vývojářské soutěže Velkýho chytráka (nenápadné SEO :) kvůli neplánovanému víkendovému vyklízení sklepa stojí. Teď píšu z obědové pauzy v práci, odpoledne odjíždím na služebku mimo Brno. Do středy nebudu u kompu. Uvidím jestli dostanu dovolenou. Pokud ne, nevidím to s dokončením hry v termínu moc reálně :( Inu což, nějak bylo, nějak bude... hru tak jako tak dokončím.

Mimochodem, když už jsem zmínil ten sklep... představte si opravdu velmi starý kamenný statek (na mapách z roku 1820 je to již "zděná" stavba, což byla tehdy málokterá budova), u statku díru v zemi, která slouží jako sklep na uchovávání brambor.

Kamenná klenba, vlhko, pach plísně, hliněná podlaha. No tak takovouto fajn místnůstku jsme s tátou čistili, skopávali hliněnou podlahu do roviny, odkopávaly hlínu od zdí, vysýpali hrubým štěrkem... vrstva hlíny co za ty léta opadala z brambor byla kolem 20 cm... poslední něco-jako-úklid prý proběhl před 62 (ne, to opravdu není překlep) léty. Hustý. Humus. Jsem rád, že to mám za sebou. Sotva lezu. Nikdy více.

Komentáře