Perly z fóra Velkýho chytráka

Občas se urodí nějaká ta perla... pár jsem jich posbíral. Ponecháno v původním znění včetně hrubic, které ledacos napoví :)

Adder: Tak jo, dáme pro začátek ban na dva týdny. Z týhle komunity si prdel dělat nebudeš, frajere. Kéž by se ti ty tvoje lži v hubě v lejno obrátily.

Zomb:...ne ty nejsi nula, ty si hluboko v zaporu, vzdyt tebe by prechytracilo i morce po mozkove mrtvici...

Kory153: Omlouvam se že píšu jak vul protoze mi asi vynechává klávesnice a píšu to hodně rychle víte tak se všem omlouvám.

Bedikk: Hledám člověka na zaškolení v programovacím jazyce GML. Liberec, spěchá. Zn.: 300,-/hod

Dzarda: Upřímně doufám, že si z nás děláš jenom prdel. Protože je evidentní, že prakticky všechny číselný hodnoty sis vymyslel. Taky doufám, že těm svejm blábolům sám nevěříš...

TomsonTom: Cože? To to chceš mít jako mikrovlnnou troubu? To tam budeš mít i transformátor z mikrovlnné trouby (MOT)? Tak to potěš pánbůh, nejen že budou unikat mikrovlny, ale ještě budeme mít v bedně několik kilovoltů...

Adis002: Jak může být už FireX (zajímavý název) 3. generace, když nevyšla ještě ani první?

Zoomfire: No tak hoši, apríl už byl ;)

Adder: No dejme tomu, že na určité konfiguraci, se zastaralými ovladači a třeba každé sudé pondělí přesně o půlnoci, GM5 na Vistách rozjedeš.

Kory 153: Patnáctiletý génius, kterého svět nepochopil

...rikam je to jen pro ty co se vyznaj a cisla jsou priblizna a proto udelame dalsi testy

No prave ja to chci otestovat a kdyz to bude fungovat nabidnu to ostatnim firmam ale neni to 100% a urcite intel nebude mit procesory 100,6 GHz,protože se mluví o 5,0 Ghz že budou procesory...(o 15 příspěvků a 16 hodin později později)... tato technologie je zastralá už máme novou a tu zde umístíme.

ja sem myslel ze testy se udelaji s mikrovlnou toubou ale jen se soucastkamy ve vnitr a stema shaderama directx11

INTELIGEN TECHNOLOGI Vám oznamuje že technologie elektromagnetické vlny v PC bylo odloženo s důvodu finanční krize v týmu ale dále se bude zabívat technologií SPT a TURBO Systém pro običejné PC.

Komentáře

Petr Vojtěch píše…
Hej já mám dost :D

Další díl! Další díl! Další díl! Další díl!
Likandro píše…
Všechny ty příspěvky už jsem četl, takže musím říct, žes vybral to nejlepší, ale že mě to zrovna u Koryho až tolik nepobaví, prostě je to smutný..

Nicméně první od Addera a Zomba jsou výborný :D
Drobet píše…
jj Jak rikal Liki :D