Trika



Byla chuť zkusit v grafice zase něco nevšedního. Takové nezávazné hraní si s typem. Snažil jsem se o maximální jednoduchost, aspoň nějaký nápad a taky o to, aby se to dalo reálně vzít i někam jinam něž do hospody. Mno, nepovedlo se to úplně podle mých představ (no jo no... můj úplně první návrh triček), ale nosil bych asi oboje ^_^

Komentáře

Likandro píše…
Já sice nosím převážně košile, ale líbí se mi to. Uvažoval bych hlavně o druhém triku. Každopádně fakt je takový, že trika - když už je nosím - tak bez obrázku :D
První návrh bych možná šoupl trochu níž, ale jinak je asi propracovanější.
Druhý je nápaditější, ale zase mi to přijde moc veliké a takové suše rovné, menší by to zas tolik nevyniklo a při diagonálním umístění by nebyla vidět pointa. Je to složité X_X ale povím ti, klidně bych si nějakou obdobu vyvedl na košili, takže palec nahoru. Druhý nápad líbí moc.
Likandro píše…
Promiň, že spamuju, ale prostě musím :D
Asi si vážně pořídím nějakou pěknou bílou košili ze sekáče a barvou na látku si to tam vyrobím :D
Teda trošku jinačí, jen 2 smajly s otazníkem uprostřed, na jedno "křídlo" košile, na výšku, asi přes celé. A přemýšlím, velký černý/červený otazník dozadu :D Úplně mě ta představa nadchla - tuty návrhy jsou neuvěřitelně inspirativní... Jen mě mrzí, že bych tě tím vykradl.
PepiCzech píše…
Jůůů děkuju za komenty. Jsem nečekal takovej ohlas :) O žádný vykradení nejde... a i kdybys to obšlahl sakum pik, nic se neděje :) ...to je to nejmenší. Děkuju.
Petr Vojtěch píše…
To první je super :)
Likandro píše…
Tak celý nadšený se musím podělit s první vysoce nekvalitní fotkou košile :D - rozumí se z webkamery u NB
http://temno.wz.cz/images/kosile_pocmarana1.jpg
nakonec má pokreslený jen předek, dozadu se to zdálo zbytečné, místy je to rozpité, místy to přetahuje, ale stejně jsem s tím tak podivně spokojený :D má to takový jednotně "pomrvený" styl až to vypadá dobře... písmo je "kostrbatý Harrington".
Zítra zažehlím... Pořádné fotky hodím až na svoje, až bude, to by snad mohlo během zítřka - dopoledne budu kreslit potřebné obrázky.
Tior píše…
PepiCzech: Pěkný hrátky s typem, ale na tričko mi to v provedení jaký pezentuješ, moc nesedí.

Likandro: Moc hezký, to se mi vážně libí, hlavně nápad s otazkníkem na kapse:).."pomrveny" styl nejde díky nekvalitě vidět;)