Bzum! Copywriting

Právě jsem dokončil soupis snad všech textů, které budou přímo ve hře. Po textové stránce tak zbývá už "jen" dodělat kompletní manuál, který bude dle prvotního testování asi potřeba :) Není jich moc, ale snažil jsem se s nimi trošku vyhrát, vecpat do nich pár narážek a odkazů na současný svět a několik málo pokusů o extra suchý včelí humor.

Počet misí jsem byl nucen zredukovat pouze na 4, zato se každá bude hrát tak trochu jinak - v každé bude primárním úkolem něco jiného. Definitivně můžu říct, že hra značně zhubla, jednak kvůli akutnímu nedostatku času, druhak kvůli 15MB limitu, který si vynutil řadu škrtání, ústupků a zjednodušení.

Z velmi, velmi stručného příběhu prozradím jen to, že jste nováček ve speciální včelí letce a jste vysílán lehce neurotickým a stabilně ožralým kapitánem "BigBossem" na nebezpečné mise, které se odehrávají v okolí úlu Medová studna.

Komentáře

Likandro píše…
Speciální včelí letka? To zní kůůl. Někdy musíš udělat nějaké pokračování a pořádně si s tím vyhrát :) Úplně vidím toho čmeldu s modrou helmou a na ní taková ta křídla co mají vždycky někde připíchnuté.
http://www.detektory-tesoro.cz/img/2009/viky/viky20090611-6.jpg
Však určo víš co myslím. :) Ale místo těch ptačích hmyzí, prostě to trochu zparodovat.
Ale počítám že to i bez helmy bude dost nářez : ))
Ricki píše…
Sleduju tenhle projekt pozorně a moc se na něj těšim. Co se týče tý letky, která už byla zmíněna - grafická inspirace mě napadla z filmu Bee Movie

http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/bee_movie11.jpg

Aspoň tak bych to viděl, ale jak říkám, těšim se. Zkrouhnutí velikosti, je to trochu škoda, ale na druhou stranu je to pochopitelný. Kolikrát i několik úrovní stačí k potrápení klávesnice, když je dobře natáhneš :) Hodně štěstí;)
Petr Vojtěch píše…
Skvělý :). těším se ;)
PepiCzech píše…
Ricki: Ano, nepopírám, že Pan Včelka byl jedním ze zdrojů, kterými jsem se nechal inspirovat.

Nerad bych vzbudil nějaký velký očekávání. Hra na tom momentálně není s hratelnsotí úplně nejlépe. Zkusím s tím ještě něco udělat, uvidíme nakonec :)