Bzum! obsadilo 6.místo!



Včera proběhlo vyhlášení velké letní vývojářské soutěže serveru Velkej Chytrák.cz (VLVSVCH2009).

Bzum se umístilo na 6.místě! Když vezmu v potaz finální shon a napnutý harmonogram ke konci termínu, kdy jsem hru dodělával za pochodu po probdělé noci ve velmi časných ranních hodinách, nemůžu se cítit jinak než být než maximálně spokojený. Moje první soutěž a hned takové umístění :)

Do soutěže bylo přihlášena rovná 50. účastníků, projekty však dokončila pouze patnáctka z nich. Oproti předchozím ročníkům, které obsahovaly často i vyloženě herní odpad, letos zcela jasně stoupla celkově kvalita her a porotci to určitě neměli jednoduché.

Více o soutěži, soutěžících a hrách naleznete na http://www.soutez.velkejchytrak.cz

Záznam (reprízu) vyhlášení soutěže si můžete přehrát na http://www.indian-tv.cz/porad/indian-49-lvsvch2009-19/

Komentáře

Firejs píše…
Pěkný ;)

Až vyjde plná verze tak určitě zase zahraju ;)
Likandro píše…
Gratuluju :)
Já byl v prvním ročníku taky 6. a druhý jsem vyhrál, tak to ber jako dobré znamení :D

Jinak ano, letos to bylo mnohem kvalitnější než minulé ročníky, což je jenom dobře a tvé, i když šesté, místo už něco znamená. V roce 2007 se pomalu ani první tři příčky nedaly brát za prestiž.
Ikkju píše…
Taky se připojuju ke gratulaci, na to jaks to měl časově nabušený je to podle mě výbornej výsledek!

Jdu zkouknout záznam pg24, tenhle díl byl výborně koukatelnej x)
mimamo píše…
no, docela mě to zklamalo. Bzum jsem hrál a ze všech těch her mě přišel jako nejlepší (společně se 4 Krávami od b4j)...i tak gratuluju ;)
Petr Vojtěch píše…
Já gratuluju :). Hra dobrá, nicméně spíš hezčí, než lepší, což je rozhodně škoda. Chtělo by to do plné verze vymyslet nějaké zlepšováky, aby se zvýšila hratelnost. Hře jsem dal tuším někde 63 bodů, že. Není to moc, ale podle mého si tolik hra zasloužila. Věci jako 4K, či Genetická zahrada byli o úroveň jinde. Příště to určitě dopadne mnoheem líp, ale 6. místo je krásné.
banane4joy píše…
Abych se přiznal čekal jsem tě o něco výš. Ale možná jsem se na to vážně víc koukal než hrál x) Jakožto i ostatní se těším na plnější verzi ;)