Béé!


Béé! Je švihlá odpočinková minihra, vhodná na chvilkové zabavení, do kanceláře, na přestávku do školy, na domácí párty, kde se dá dobře hecovat s přáteli, ve stylu "kdo dá víc"...


Vtělte se do role mimozemšťana Mufíka, kterýžto dostane úkol hodný zachránce vesmíru. Na jedné zastrčené planetce v zapadlé sluneční soustavě hrozí děsivá ovcocída (něco jako genocida, ale v ovčím podání).

Ujměte se kormidla Ultra Fajnového Obloletu (U.F.O) a zachraňte před zkázou co nejvíc ovcí. Díky propracovaným mimozemským technologiím si nemusíte dělat starosti s prostorem - do zdánlivě malé poletuchy se vejde neuvěřitelné množství živočíšného materiálu a posádky.

Zachraňte svět před vymizením skopového!


Fíčura list aneb co hra nabízí
- 1 nekonečný level
- ručně kreslenou komixovou grafiku
- originální soundtrack
- pohodovou téměř letní atmosféru
- několik rozbitých myší
... a stovky oveček


Hra je freeware (na zvuky se vztahuje licence CC3) a budu rád pokud ji budete dále šířit. Díky za zahrání.

Hru můžete stáhnou odsud:
http://www.proces-software.cz/download/Bee.zip

Komentáře

Likandro píše…
112 ... na víc zatím asi nemám :D
A jinak je to celkem sranda : ) Graficky se mi to líbí, i když to člověk nemá ani moc šanci vnímat při hraní :D

Škoda jen, že podobně jako BZUM! taková jednokolovka která zabaví jen na chviličku...

Prostě jak říkáš, do práce, ve škole o pauze...
Martin píše…
157:) Zabavilo, což byl účel, takže fajne. Pobavila mě i černá ovce, parádní vtípek - palec nahoru:)) Snaha číst co mrtvé ovečky říkají se rovná jisté smrti, ale chápu, že to je spíš pro pobavení těch co koukají přes rameno a čekají až přijde jejich řada, což se mi moc líbí, že se snažíš bavit i ty, kteří přímo nehrajou.

Zvuky dobré, rozhodně mi při hraní nevadily, grafika pěkňoučká.

Jen maličký nedodělek, tedy pokud to není jen u mě: když z menu skočíš do Jak hrát tak není vidět tlačítko pro přechod zpět do menu. Sice vpravo dole jde kliknout a vrátit se, ale není takříkajíc visible:D
PepiCzech píše…
Díky oběma :) Já mám osobák 127, víc jsem nedal ani po několikerým zkoušení, takže resepkt oběma.

Sorsy: Díky za upozornění, dodělával jsem ještě ke konci nějaké úpravy a tohle mi nejěka uniklo, tlačítko by tam mělo být.
Likandro píše…
No, včera jsem dal ještě 163, ale víc už si to fakt nedávám :D ... spíš míň... ale asi budu trénovat abych byl šampion a dal 500 :D

Teď jsem to ráno zas zapnul. Je to takové fajn otevření dne :D Zachraň pár ovcí a hned se jde lépe :D
velmi pekna "hricka" :)
143 na druhy pokus
Anonymní píše…
tohle je super hra, ale je to presne ten typ hry, kterou bych si radsi zahral v browseru jako flashovku... jsem si jisty, ze v takovem pripade by se hra sirila po internetu jako lavina, ma opravdu uzasny potencial.. jenze tak jak je zustane IMHO nedocenena, protoze ne kazdy ma naladu (a napr. na skolnim nebo pracovnim pocitaci ani moznost) stahovat a instalovat nejaky zip file... skoda. jinak jeste jednou musim rict: hra je super, grafika uzasna. muj rekord zatim slabych 96 ovci :)
Petr Vojtěch píše…
Výborný. Psal jsem na fóru. ;). Ale chtělo by to nějaký oživení, třeba nějakej bonusek.
PepiCzech píše…
Nad flashem už jsem párkrát uvažoval, zvlášť do budoucnosti je to výrazně slibnější technologie než GML, ale znamenalo by to začínat zase úplně od začátku... asi zkusím přes Vánoce, kdy bude snad trochu víc času, stáhnout trial verzi a zkusit v něm něco menšího udělat.

Uvidíme. GM mi maximálně vyhovuje, přestože má řadu omezení a občas je to opravdu k vzteku.

Díky všem za hodnocení.
Juk-Ben píše…
Pěkná hra, imho mnohem zábanější než Bzum. Btw moje nejlepší score je 168. Dobrá práce! :)

Juk-Ben
banane4joy píše…
Taky jsem psal..pěkný :) Vlastně na tom nic není, ale něco z tebe snad bude :D Největší mínus je fakt, že můžu klikat i vedle. Svádí klikat co nejrychleji, druhou rukou ještě na touchpadu a jezdit myší. Takto jsem nahrál docela dost, ale radost jsem z toho tolik neměl. Takže zpomalit ovečky a postihy za kliky vedle :)
Likandro píše…
Snažil jsem se nahrát nový rekord, no moc jsem si nepomohl (asi o 6 bodů), ale všiml jsem si jedné vady... výbuch... když jsou ovce daleko a jedna bouchne, nic se neděje, ale když jsou blízko, může výbuch až dvě zakrýt... dvě které se ještě dají odkliknout, ale ne přes výbuch.. vlastně sna di překrývá šipku, nebo s tím splývá, když chci kliknout u výbuchu nikdy se netrefím.

A možná bych souhlasil s tím co říká Banán, postihy za kliknutí vedle by to zas šouply jinam...