Kdy už to bude?

Dělám teď (kromě jiného) hlavně na 3 menších projektech.

Poslední naděje - momentálně pozastaveno, čekám na dodání grafiky lodí. Jeden ze starších harddiskových kostlivců, vydání je otázka blíže nespecifikovaného množství času.

Kolonie - Druidík maká o 106 na příběhu, cca do středy by měl být. Na hře už zbývá "jen" hudba, leštění kabátku a přidání bonusového obsahu. Systém odemykání už funguje, teď jen vybrat ten bonusový obsah :) Vydání řekněme letos, ale pevně doufám v notoricky známé "již brzy" a tím myslím brzy.

Béé! - Lehce švihlá mini hra (existují i mikro hry?), na které jsem strávil prodloužený víkend a kterou jsem dělal výhradně pro radost a z čistě relaxačních a duševně očistných účelů ^_^

Víc bych se o ní nerozepisoval, pač to dost dobře není možné. Béé je klasická klikačka do kanceláře. Lehce mimo mainstream, takže běžní hráči moc odvázaní asi nebudou. Cílová skupina hry je někde trochu jinde, mířím převážně na příležitostné hráče a ne-hráče. Vydání hry je otázka tohoto týdne.

> Transmission end_

Komentáře

Likandro píše…
Tak na tu mini hru jsem zvědavý :) Už aby to tu bylo. Škoda žes jí víc nepopsal, ale to by pak asi zavánělo duplicitou informací u příspěvku s odkazem na download...

Na Kolonie jsem taky zvědavý, ale to už se trochu opakuju.

Zkrátka mnou zmítá nedočkavost na nové :)
PepiCzech píše…
Díky Liki... jak říkám, nebudou to žádný AAA hry, ale na chvilku snad příjemně zabaví.