Perly z fóra Velkýho chytráka VI

O literatuře
Jo, Bravíčko je úžasná věc. Holky se v něm dočtou, jak mají sbalit kluka a kluci se dočtou, jak sbalit holku. Nicméně je to chabá naděje. Jakýsi nefunkční vzorec, který dodržují stejně postižení. Má to výhody. Blb sbalí kravku a kravka sbalí blba. Ostatních se to nedotkne. (Adder)

Telenovela na český způsob

Nekonečný seriál..nežádaný chudáček jarda, nezajímající se počítačový nadšenec lekiller, čerstvě zamilovaný bedikk, rozumně se množící Likandro a nadržený romantik velda. Těžko jeden druhému vnutíte zcela svůj pocit a postoj... (banane4joy)

O holkách
Holka je jak Iphone. Krásný,Příjemný,"Cool"... akorát když si chce člověk na tom rozchodit nějaký svoje aplikace či případně "vylepšit" firmware, trochu podrobněji nakonfigurovat,atd. tak je hold v ... (kamtar)

Návrh na hru
Hráč nesmí mít pocit, že se mu ve hře daří! Hru musí provázet naprostá zoufalost nad každým krokem a pocit (avšak i holá realita) nemožnosti vše napravit... (Adder)

O posilování
Trochu se udržovat ano, ale potit se mezi cizejma chlapama jenom proto, abych si mohl před zrcadlem prohlížet svůj pekáč buchet na břiše, to fakt ne. (Adder)

Chlapák bez pupku je jak kráva bez vemena. Vypadá hloupě. (Adder)

Proč je lepší být s holkou než bez holky
... možnost vybrečet se někomu na rameni (ne každá holka to má ale ráda), možnost nechat si holku vybrečet na rameni; umyté nádobí, čistá podlaha, ale na druhou stranu luxování v půl desáté v noci, když se potřebujete soustředit na programování; omezení plánů - lezení po jeskyních je nebezpečné, skejt v půl desáté v noci - seš na hlavu? ; ale na druhou stranu ošetří koleno dobité z pádu ze skály, ráno po nočním skejtování natažený budík a připravená svačina do práce...(Ikkju)

Komentáře

Drobet píše…
Nejvíc mě dostal ten Kamtarův
Ikkju píše…
:D Dneska jsem doma bez baby, celý odpoledne proskejtuju x), ale už mi začíná být smutno.. :/
Firejs píše…
Pobavil jsem se ;)
Anonymní píše…
Dzarda

Pár je jich hodně hezkejch a některý neuvěřitelně přesně sedí :)
Anonymní píše…
Velda
Co ste tim nadrženým romantikem chtěli naznačit? :-D Hej doufám že to má byt jenom sranda. Jako zasmál sem se tomu. :-D