Ještě studuji. Zatím.

Uff, před chvílí jsem elektronicky odevzdal poslední letošní rešerše. Pokud nebude nějaký zásadní problém s jejich kvalitou (neměl by, dělal jsem je opravdu poctivě), jsem stále ještě student. Ještě mi zbývá dodělat asi 5 věci, ale na ty mám "až" do 20. resp 24. prosince, takže ty bych snad měl tak nějak přes nadcházející víkendy stihnout. Je to mazec. V pátek jdu naposled do školy.

Celkem mě to zmáhá. Práce, druhá práce, zařizování svatby, studium... Studium je docela hustý síto. Začínalo nás 100, po dvou měsících (říjen, listopad) je nás 44, čekám, že v této vlně, která dnes končí, zase pár lidí odpadne. A to ještě nebyla jediná zkouška. To pak teprve začne pořádná sranda, jen mám tušení, že se u toho moc smát nebudu.

Ale co už, dal jsem se na vojnu, tak musím bojovat. Kdyby se nějakým nedopatřením na tento web dostal i Jakub Macek, tak jej tímto zdravím a přeji mu hezké počtení :) Moc zajímavý člověk, mimochodem.

V pátek si jdeme se spolužáky posedět do hospůdky s příznačným názvem "Pod obrazy", nepochybuji ani v nejmenším, že přesně v téhle fázi se budeme k večeru všichni nacházet. Čas od času je prostě potřeba "vyresetovat hlavu" ...když už studujeme tu kyberkulturu ^_^

Komentáře

Likandro píše…
Jejda, nechtěl bych být ve tvé kůži. Tak snad to zvládneš, budu fandit : )

Jinač, můžu se zeptat, jakou máš tu druhou práci?

Každopádně budu držet palce aby se vše povedlo.
Ricki píše…
Přeju hodně štěstí v tom tvém "nezáviděníhodném" tempu. Je vidět, že toho máš na starost opravdu hodně, ale věřím, že to zvládneš, ať si potom časem budu moci zase přečíst nějaký zajímavý postřehy. :)

Good luck and keep up the good work. :)