6. oficiální sraz VCH v Brně

V sobotu proběhl 6. "ofiko" sraz VCH v Brně, sraz fakticky organizoval kralupák (hanba :D ) Ikkju, za což mu patří velké dík.

Celá akce proběhla v hospůdce U Semináru, stylová prvorepubliková restaurace s keramickými podtácky, milou obsluhou a vrzající podlahou. Jídlo, stejně jako káva, bylo naprosto epesní záležitost a já si dopřál nejlepší svíčkovou za poslední 3-4 roky.

Ale sraz byl především o hrách, o pokecu a nezávazném veselí. To se myslím povedlo. Viděl jsem spoustu zajímavýh projektů, dva svoje také ukázal. Vedle našeho nového webu kreveta.net taky padlo na přetřes několik zajímavých herních - jako např. závody důchodců na kolečkových křelsech, sbírání bonusůve formě viagry a nbo "éčka" (speed bonus :D ).

A jako z každého srazu jsem si odnesl"depresi" z toho jak všichni dělají žasný hry a já vymýšlím blitky :(

Jinak jsem potkal pár pro mě zajímavých lidí - Micro Ice a DDL Blue - hustí týpci. Naopak k pokecu s některými jsem se vůbec nedosta,l což mě mrzí zejména v prípadě Jayjaye a mimama :( Snad příště.

Bylo to fajn, vidět zase staré známe "na živo" a potkat pár nových lidí.

Komentáře

parekvrohlikkju píše…
Tak bez tvojí pomoci bych to dohromady nedal, takže taky díky moc! x)

Jinak deprese myslím netřeba, jsou to jenom nápady, iluzorní obláčky ve vzduchu z kterých nejspíš nikdy nic hmatatelného nebude x)

Hospůdka byla naprosto luxusní, obsluha byla milá až tak, mě uváděla do rozpaků, až mi mezi očima chvílemi svítil velký červený vykřičník :D

Vydařená společnost, vzhledem ke svým obskurním zájmům asi jediná ve které se nenudím x), takže doufám že brzy zopakujeme... a třeba pod nálepkou Krevetky...x)
PepiCzech píše…
Jop tak ta zrzavá slečna servírka byla fakt přítulná :) A já si myslel, že se mi to jen zdálo x) No každopádně oproti Elektře příjemná změna :) Celkově povedená akce. Myslím, že byli taky spokojení.
banane4joy píše…
Velice přítulná x)
Šuny píše…
Ano, servírka byla více než přítulná :D Klidně bychom mohli změnit lokál a chodit jen k Seminárům :)
Kyle Weit píše…
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Kyle Weit píše…
jooo servírka byla funny =D Jen je škoda že si na ní banán nevzal číslo když byla možnost ... =D Děkuju všem, kteří se zúčastnili, sraz byl naprosto perfektní! :) Jsem rád že bylo možné poznat i ostatní členy fóra osobně x)
Likandro píše…
Tak nálepku Kreveta by si to asi příště zasloužilo... Ono možná už teď, když na oficiální sraz nikdo z VCH týmu vlastně nedorazil...

Ale jinak zcela upřímně: Ono je to s těma nálepkama jedno. Já na srazy jezdím kvůli lidem, takže je celkem šumák jak se to jmenuje...

A začínám mít depku, že jsem tam nebyl (nemohl být) :D Vypadá to na docela zajímavý srázek, co se tu tak porůznu trousí informace.
PepiCzech píše…
Jj, byla to povedená akce, aspoň co můžu soudit srovnáním Prahy, Liberce...

Měl jsem zkraje trochu strach z té "nóbl" restaurace, ale myslím že v pohodě. Pak jsem to ještě ověřoval u personálu, jestli nebyl nějaký problém, jestli jsem nebyli moc hluční nebo tak něco a vypadali spokojeně a že prý vše v naprosté pohodě.