Bydlím. Aleluja!

100. příspěvek jsem si schovával na něco speciálního. Nakonec se asi povedlo. Bydlíme s ženuškou ve vlastním. Konečně. Zbývá ještě spousta věcí dodělat (třeba komplet celá kuchyně), ale máme vlastní (holo)byt, kde se můžeme vyspat, vykoupat a něco málo pojíst. Jak nafotím, nahraju nějaké fotky.

Za poslední 2-3 týdny je komplet uklizeno, umytá okna, vytřeno po malování, očištěné dveře i okna, nastěhovaná část nábytku, jeden pokoj je tak až na rolety, které budu věšet v týdnu v zásadě kompletní, koupelna je až na pračku taky komplet.

Ve "volných" chvílích korzuju na trase IKEA-Bauhaus-Hornbach a snažíme se vybrat něco hezkého za rozumnou cenu. Pak se po večerech vztekám, když montuju skříňky z velké hromady desek a destiček a nepatrně menší hromady matek, šroubků, pantů, čudlíků a dalších kurvítek.

Od včerejška máme všude světla, resp. lustry, opět až na kuchyň, která se bude řešit najednou, nejspíš až začátkem července. Dojíždím každý den autem 45km do práce, ale zatím se to jakž takž dá. Bohužel mám omezený přístup k netu i počítači a aby toho nebylo málo tak navrch ještě zkouškové, které je tentokrát obzvlášť vypečené a celkem to dost nedávám :(

Takže teď ze mě pár(?) dnů nic kloudného nevypadne, resp. v e-světě chvíli přestanu aktivně vystupovat.

Komentáře

phob píše…
a na pivo taky prdi :)))
Bildo píše…
Tak to blahozelam !!! Ja se pred mesicem stehoval, ale jenom do jineho najmu :(. Ale litani po obchodech s nabytkem to jsem si taky uzil.(plus ty nasledne montaze). Tak vim o cem mluvis. :)
Ja jsem sice nakupoval levne, ale 3dverova skrin z Ikei za cca 1500,- a komody za 400,-. Tam nemohli zustat. :D
Firejs píše…
Jak jsem byl nedávno v ikei tak jsem dostal chuť zařizovat, ale asi ještě pár let budu muset počkat :)

Každopádně si to užij ;)
PepiCzech píše…
Díky všem :)
Kyle Weit píše…
Přidávám se ke gratulacím :).