Two Colonies WIP

Po delší době jsem se dostal ke grafice pro hru Two Colonies od herní vývojářky Akhery. Vzal jsem to takříkajíc "pěkně zgruntu", toto je stávající - nontě rozpracovaný - výsledek. Jde o ranou verzi, která se ještě určitě dočká řady úprav. Karty dole budou v barevných variantch, ve středovém okně by pak měl být výhled na dvě vzájemně se rubající kolonie. Tímto příspěvkem jen chci říct, že se kolem toho něco děje :)

Komentáře

Petr Vojtěch píše…
Já myslím, že fajn :).
Likandro píše…
Nechtělo se mi k tomu psát, protože to není hotové, ale když už to tu je, tak ať máš i nějaké názory:

Přijde mi to trošku bez nápadu. Nablýskaný nic neříkající rámeček, který hodně táhne pozornost a ubíjí pro mě důležitější čísla a popisky karet.

Působí to jako takové to laciné sci-fi kterého je všude plno. Co zkusit ozubená kola? Alternativní historii? Steam punk? A celé to pojmout trošku vzdušněji a méně svázaně.

Celkově nemám rád kombinaci "světlý text na tmavém pozadí"

Mate mě to ohraničení Pepiho, ale ne Akhery. Měl bych takhle pocit, že hraje Pepiczech, ale přitom nemá u sebe zobrazené žádné statistiky.

Zároveň jsou jména hráčů taková nalepená u horního kraje... úplně jako kdyby měly co chvíli vyskočit. Působí to takovým napjatým neuvolněným pocitem.

Trochu mi vadí, že mezera od herního hlavního rámu je k hořejšku větší než od spodku karet ke spodku obrazu.

Technicky bych výzvu k odložení karty a podobné věci ale celkově směřoval spíš přímo do té obrazovky, ne takhle dolu. Aspoň podle popisu to vypadá na docela důležité údaje, které by se neměli přehlédnout.

Každopádně, píšeš, že to není hotové a já mám stejně pocit, že všechno co jsem napsal už prostě víš, takže to máš minimálně v hlavě ošéfený.

Těším se na výsledek, věřím, že bude stát za to.
Firejs píše…
Jo není to nic extra originálního, ale vypadá to pěkně ;)