Webdesign

Nástřel webu pro prodejce skenerů a samoobslužných skenovacích zařízení. Cíle měla být jednoduchá, čistá, seriózně působící stránka s typografickým logem vysázeným minuskami. Nejsou vyloučené drobné úpravy a ladění. Koukám, že mi chybí hover efekt v menu :/ Dodělám. Obrázky jsou ilustrační, texty výplňové :)


Komentáře

Likandro píše…
Tak já se v tom moc nevyznám, ale působí to na mě dobře.

Snad jediné co mi nesedí je to vyhledávání nahoře... asi jak úpravou, tak umístěním. :(

Potom ta rozdílná úprava velkých a malých obrázků na stránce u článečků. Myslím, že kdyby ty menší nebyly s tím přechodem do bílá, vůbec by to nevadilo.

A pak to jak modrá čára dole přechází do ztracena. Nějak nechápu proč?

Každopádně to jsou asi takové blbosti a celkově se mi to líbí. Hlavně to optické prohnutí stránky a celkově taková čistá ničím nepřeplácaná práce.
phob píše…
ti nevim, tohle je prace tak 20ti minut... sice si na tom stravil asi vice, ale postrada to neco... proste neco.. zajimaveho, odlisujiciho, neco specifickeho pro dany web... efekt prohnuteho listu mi prijde az moc prohnuty... ale jinak je na strance pusto prazdno, coz je skoda, da se s tim pracovat lepe si myslim..
druhy screen na me pusobi strasne natesnane na sebe.. chtelo by to trosku vzdusnosti... o vyhledavani psal uz lik... :)
btw se zacinas zivit webdesignem jo ? :) hezkyyy
PepiCzech píše…
Liki: Děkuji.

Phob: Ne-e, jen se to teď nějak sešlo. Na webdesign nemám skill. Tím neříkám, že bych to jednou rád nedělal :)

Co přesně by s tím šlo udělat? Tu homepage trochu provzdušním, možná poupravím tu horní část, že namísto 3 sloupců bych dal 2 řádky uvidíme.

Ano, web je takový "až moc vyžehlený", ale nenapadá mě moc, co bych s tím mohl udělat jiného?

Cpát tam gradienty na pozadí mi nepřijde moc košer, pattern už vůbec ne. Rámovat nadpisy a celkově to nějak víc tabulkovat/blokovat... nevím, myslím, že tím bych pak zabil tu vzdušnost - dá-li se tomu tak říkat.

Namísto obrázků dolů bych mohl použít nějaké větší ikonky, piktogramy nebo tak něco. Na homepage dát lepší produktovou fotku.

Požadavek na hlavičku webu byl: co nejčistší, logo jen typografické, v modré barvě, minuskami.

Hádám, že problém je spíš ve vzhledu stránky/odstavců? Fakt netuším. Čím dýl na to koukám, tím víc se v tom nemůžu zorientovat.