Vývojářovo doupě

V poslední době zanedbávám Krevetu, vývoj her i kamarády. Důvodem je stěhování/zažizování našeho (holo)bytu. Nedal jsem jinak a podmínkou pro nastěhování bylo, že budu mít kumbál sám pro sebe, kam se budu moct zavřít. Vybyla na mě luxusní komora 2,8x1,02 metru, kterou postupně modifikuji k obrazu svému. Notně holá verze na fotce níže.

Za zmínku stojí na screenu viděný 2.1 sound system Trust, vedle opřený tablet Wacom Bamboo vč. stylu, 24" LCD panel Samsung HT 240, AthlonX2 64 4600+ 6GB RAM, 1GB nVidia 240GT DDR5 pod stolem a vlevo menší část mé sbírky originálek.

Jediný problém je s ventilací, ale tu vyřeším při úpravě kuchyně větrací šachtou, pač je tam opravdu horko :)


Moje vývojářský doupě :)

Komentáře

Firejs píše…
Asi nemáš klaustrofobii, že? :D
Adderek píše…
Pane jo, pochybuji, že bych se já do takového prostoru vešel. Vůbec netuším, kam bych dal dva kompy, reprosoustavu, klávesy, kytaru, sluchátka, myši, popelník, kafe a flašky s pitím.
Řešením by byla určitá hydraulika, která by vyzdvihla křeslo o patro výš do další úrovně stolu s dalšími kusy hardwaru.
Bildo píše…
Ty jo !! Taky me to prijde strasne malinke. Ale chapu, ze soukromi je soukromi. Ja mam sice prostor o dost vetsi, ale zase to neni klidne prostredi, kdyz posloucham, ze by jsme se meli radsi kouknout na film, nebo podobne veci. :D
parekvrohlikkju píše…
Též ležím u počítače jako mrcha - asi bych se neposkládal :D Každopádně máš pokojík jenom pro PC a to je luxusní!
Unknown píše…
Co sem vyrazil bejvalku, mam pro compa celej byt :-D Respektive sem predelal obejvak na pc pracoviste :) Hold jsem zvyklej na poradnej kancl :-D