Landing

Přistávací manévr patří k těm nejtěžším momentům v životě balonisty, obzvlášť, je-li prostředí takto náročné. Taková lehká relaxační grafická hříčka, ježto vznikla uplynuvší víkend na posledním lepenkářském srázku během dokončování Balonisty 2. Přes četné prosby, stížnosti a násilí páchané na mé osobě (no dobře, trošku přeháním) se nakonec scéna jako bonusový level neujala. Zřejmě :)

Komentáře

parekvrohlikkju píše…
:D Přitom by to dostalo takový pěkný mateřský podtext :D
Likandro píše…
Jak to s balonistou vypadá teď? Každopádně myslím, že by dospělácký bonus nikoho neurazil.
PepiCzech píše…
S balonistou to vypadá po víkendu, kdy se mi povedlo urvat si neděli sám pro sebe, imho celkem slušně.

Ikkju mi propůjčil zdrojáky, nechci jej odtahovat od Cubesis2, tak některé drobnější úpravy provádím sám. Mám komplet předělané menu, zohledňující "mise", přepínání jazyků, celé to řídí a vykresluje pouze jeden objekt. Mám nalinkovanou, funkční kampaň, 2 levely ze 7 víceméně komplet. Dále přibylo zepár kosmetických úprav spritů, je integrovaná veškerá grafika, která vznikla na lepenkářským mecheche, přidáno zepár animací spritů pro potěchu oka.

Ještě to budu muset probrat s Ikkjuem, aby mi schválil některé kampaňové změny, ale snad se nějak domluvíme.

Erotická vsuvka téměř určitě nebude - s odstupem doby to nevnímám jako úplně dobré řešení, navíc mi v hlavě klíčí jeden nápad a uvedení takového bonusu by jej zřejmě spolehlivě pohřbilo :) Uvidíme co an to řekně pan Kostička :)

Celá hra teď hýří barvičkami a celkově působí o dost živějším dojmem - takže za mě spokojenost. Jediné co mě trochu nakrkává, je že seke hře zase dostanu nejdřív ve čtvrtek :/ ale za víkend jsem s tím dost hýbnul.
Velda píše…
dobrej nápad dát kondom místo balonu. :-D
jinak ta grafika je úžasná. úplně mě z toho slzí oči. prostě dokonalost. jinak mi příde že se čím dál víc stylem a zkušenostma přibližuješ phobovi. ;-)

těším se . moc.