Něco ze života

Není teď o mně moc slyšet, nikde se moc veřejně nevyskytuji. Mám toho jaksi moc, ale na rozdíl od přelomu roku, mám dojem, že to tak nějak stíhám. Telegraficky jen co se v poslední době děje/dělo.

19.3. jsem na BVV absolvoval koncert Kabátů - super zážitek, byť se nemohu ubránit dojmu, že před 4 lety pod širým nebem to bylo ještě o fous lepší. Ale jak jsem psal - zážitek.

Studuji, zatím. Píšu to každý semestr, ale už opravdu přituhuje, nejvíc mě děsí angličtina, kde bych měl být na zkoušku na skillu B+ a já jsem A2 (cca 1-2 úrovně pod). Nemám z toho moc klidný spaní. Po prezentacích z minulého semestru nemám strach z mluvení, ale děsí mě gramatické testy a z poslechu taky nejsem moc odvázaný. Uvidíme. Pozitivní je, že už mám namyšlený téma na bakalářku, což je fajn.

Měním práci. Po více než 5 letech ve státní správě mířím do soukromé tiskárny/grafického studia na pozici grafik. Je to takové moje splnění letitého snu, v jehož realizaci jsem snad ani nedoufal. Tak teď v každé volné chvíli doplňuji vzdělání ohledně corelu a indesignu a načítám literaturu - osvěžuji typografická pravidla, tiskařskou hantýrku atp. Photoshop si dávám, tam problém není.

Hubnu. Je to úsměvný, takhle to psát na blogu, ale dosavadní zaměstnání mě mimo jiné stálo za 5 let 25 kg nad-váhy a 2 dioptrie na každém oku. Snažím se s tím něco dělat, zatím spíš trpím na kole, na túrách, běhám a celkově se snažím víc hýbat... ne, že by byly patrné nějaké viditelné výsledky, ale cítím se po delší době zase fajn. Unaveně, ale fajn. Taky, zdá se, zmizly problémy s krkem a zády.


The Wild Balloon aka Balonista 2, společný projekt s Ikkjuem rozpracovává koncept z EGP.

Sem tam - když není síla ani chuť na výše uvedené dělám na hře/hrách. Insanity byla taková vlaštovka na pár večerů. Když je chvilka, relaxačně doťuknu něco málo k dvojkovému Balonistovi, o kterém jsem se zde už párkrát zmiňoval.A překresluji grafiku ke Square 2, poté co byla původní verze zamítnuta jako ne-úplně-vhodná ;)

Komentáře

phob píše…
o je chlape chlape, vitej mezi grafiky, kazdopadne corelem se moc nevzdelas :) a z knih moc nenactes... lepsi je praxe a jedine praxe.. :)
na balonistu 2 jsem moc zvedav, kam si to posunul :)))
Rion píše…
Tak to blahoželám k novej práci. :)
Inak ten Balonista 2 podľa mňa vyzerá úžasne. Jednoducho tá grafika sa mi veľmi páči a má to niečo doseba.
Veľa zdaru v práci a dokončite už toho Balonistu :D. Brúsim si naňho zuby už odvtedy ako skončila tá súťaž na EGP
Anonymní píše…
Ó, další kousek z Tvé tvorby. Hry tohoto typu mám strašně rád, moc se těším. Hodně štěstí při vývoji.. :)
Petr Vojtěch píše…
Gratuluju k tomu studiu, fakt jsem ti to přál :).
Firejs píše…
Vypadá to, že se ti daří a gratuluji k práci, snad tě to bude dlouho bavit ;)