Žiju

...spíš přežívám. Je to teď jaksi hektické, hlavně škola mi vzala za posledních pár týdnů pěkných pár let života. Na krku (snad) obhajoba bakalářky a státnice. Pokud se zadaří, tak za měsíc už mi bude hej => nastávajících 30 dní bude hodně krušných :) Inu, což...

Komentáře

Firejs píše…
Těch pár dní to ještě vydržíš a pak už tě budou oslovovat Pane Inženýr (nebo co děláš za titul) a to za tu dřinu rozhodně stojí ;)
Likandro píše…
Držím palce. :) Je super, že se práci povedlo odevzdat. :) Věřím, že to vyjde.
Bildo píše…
Tak at uz je dobre. At uz se zase vratis k tvorbe her. ;)
PepiCzech píše…
Díky všem.

Jindro, díky za ty skeny, zachránils mi krk :)

Bildo: Díky, rád bych se hrám azse začal věnovat. Asi v trochu jiné podobě, nechávám to pomaličku uzrávat... dělat hru od začátku do konce, svým tempem, bez uhánění nebo naopak brždění (z mé strany) lidí už zřejmě nebude možné, pač přeci jen je pro mě teď prioritní rodina. A všichni asi víme, že udělat aspon trochu slušnou hru prostě není práce na 10-15 hodin... což je čas, který je někde na hranici toho co můžu momentálně věnovat.

Když vidím, jak ten náš malý človíček objevuje svět, jaký dělá pokroky, první úspěchy (drží hlavičku, leze, sedá si...) tak jsou věci jako nezávislá a rekreační tvorba her směšně nedůležitý...

Prostě život je otázka priorit a mám je momentálně nasazený trochu jinak, než jsem míval. Teď přežít školu a odškrtnout si další položku v seznamu.