Jsem bakalářem

Jsem bakalářem. Vystudoval jsem Teorii interaktivních médií. Nebyla to žádná sláva, ale podmínky pro udělení titulu jsem splnil. Teď ještě jak dopadnou přijímačky na navazující magisterské studium... teď si chci dát chvíli oraz, dát dohromady notně zhuntované tělo a hurá vstříc světlým zítřkům :]

Komentáře

Aadam píše…
Gratulujem :) A držím palce pri prijímačkách.
Likandro píše…
Gratulace veliká! :)
Překvapuje mě, že zkoušíš magistra, vzhledem ke všem těm studijním útrapám, které zaměstnaného člověka s rodinou nutně stíhají, ale pokud je to tvá volba, držím palce u přijímaček a v dalším studiu. :)
PepiCzech píše…
Děkuji.

Zkouším. Pro klid duše. Ať si za 10 let neřeknu "mohl jsi to aspoň zkusit"... Tak jak tak, dnes už vím, že jsem se bohužel o 4 body nedostal... byl vcelku velký nátřesk a test nebyl z nejlehčích ...přesto to zřejmě ještě jednou příští rok zkusím. Ty dva roky magisterského nebudou snad zase tak hrozné, navíc se mi v hlavě povaluje imho dosti zajímavý výzkumný projekt vhodný pro magisterskou práci... takže tak.

Teď bych se chtěl hodit do klidu, "pospravovat" tělo, které už delší čas protestuje jak s ním zacházím a chtěl bych se zase začít věnovat hrám... uvidíme.