Old times are comming

Po letech jsem se vrátil, z čistě rekreačních důvodů ke tvorbě videoher. Pár screenů z připravované top down střílečky Old times are coming... na které pracuji se Šunym. Více informací a další obrázky najdete na www.oldtimesarecoming.cz/

OTC je topdown střílečka, kterou jsem si chtěl vždycky zahrát. Hromada různých zbraní - smgčka, útočné pušky, scifi laserové, plazmové a pulzní pušky. Proti nim stojí rippery - home-made zmatlané zbraně vytuněné legendární stříbrnou tejpou do kterých se ládují kotouče do flexy nebo rovnou cirkulárky.

Proč si hru zahrát? Kromě personalizace v podobě dovednostních perků, je ve hře nyní cca 40 zbraní. Dále pak hráče potáhnou hlavně ručně kreslené arény, každá pečlivě navržená, každá je originál. Arény jsou v různých prostředích, z toho co je hotové: - ruská tundra, české lesy, spálená vyprahlá pustina, nevybuchlá jaderná puma v kráteru po staré bombě, stoky pod radioaktivitou zamořeným městem, kde je až nezdravě moc živo, ale třeba i opuštěné fotbalové hřiště nebo zapomenutá farma...

Hra je vyvíjená v unity,Vše jsou "staré poctivé placaté 2d sprajty" takže by se hra měla  hýbat prakticky téměř na čemkoliv co se dnes používá.

Komentáře

phob píše…
peknee, jen tak dale, jen mi ta rucni kresba neprijde jako rucni kresba :)... ale ne prilis pekny rendr... :(
PepiCzech píše…
Ruční kresba je v drtivě většině kresba dolepená více-méně reálnými texturami s určitou mírou stylizace, ať to má nějakou strukturu. Něco je prokreslené více, něco méně. Kvéry a hlavní hrdina jsou "skoro pixelart", ty jsou dělaný hodně precizně (bude na ně hráč hodně koukat). Že by pro tohle bylo lepší renderovaný 3D do by asi bylo, leč neumím :( Děkuji za koment, netušil jsem, že sem ještě někdo koukne.
Šuny píše…
Kdo by to chtěl vidět v pohybu, mám tu jedno postarší video: https://www.youtube.com/watch?v=I4StwGzc5Z0
Bildo píše…
Super, těším se !!!!
Snad to dokončíte !