Hledám programátora

K tomuhle postu mě inspiroval Drobet. Nějak netuším, že/proč mě to nenapadlo dřív. No - některé věci mi docházejí prostě pomaleji,takže i já:

Hledám programátora, který bude schopný udělat univerzálně funkční multiplayer. Tzn. takový, který se spustí na většině počítačů. Vím, že GM využívá pro multiplayer nějaký marginální port, který funguje v minimu případech.

Multiplayer by měl být pro 6-8 hráčů, pokud bude více, uvítám to, ale nevyžaduji. Mám zajištěn profesionální server, na kterém by běžel server a hráči by se k němu připojovali přes klienta.

Program/klient by měl být postaven na GameMakeru, verzi 8, na čem poběží server, je mi celkem jedno. Předpokládám podporu knihoven, případně dalších podpůrných bazmeků.

Dodám grafiku, design dokumenty s herními mechanismy, přístup na ftp, možno i části kódu z minula (pokud najdou uplatnění).

Nejedná se o žádnou hrr akci, předpokládám, že bychom začali někdy koncem února, v průběhu března.

Za dobře odvedenou práci rád zaplatím přiměřenou odměnu. Nebráním se další spolupráci. Pokud by se hra stala jakýmkoliv způsobem úspěšná, nebráním se podílu na "zisku", i když vzhledem k tomu, že by se jednalo u freeware titul, nejednalo by se zřejmě o závratné částky, potažmo finanční hotovost.

Přiměřená odměna - nečekejte tisícové částky, honorář jde z mé soukromé kapsy... ale nějakou tu stokorunku by to hodilo. Vše je o domluvě.

Případné nabídky na spolupráci zasílejte na pepiczech@centrum.cz. Nezapomeňte připojit reference, ideálně odkazy na nějaké dřívější hotové projekty.

Komentáře

PepiCzech píše…
Zdá se, že novy layout mi rozhodil komentáře, no už by to mělo fungovat :)

Díky moc Šunymu za upozornění.
Drobet píše…
doufam ze se ti podari najit schopneho programera ;)
Petr Vojtěch píše…
Já osobně razím pravidlo, že "dělám jen to, co dokážu" :).